TH-43LFE8E

TH-43LFE8E

0 reviews
Beschikbaar: Geleverd binnen 6 werkdagen

€ 520,00 excl. BTW
€ 629,20 incl. BTW

Professionele displayoplossingen voor toepassingen binnen

  • - Schermformaat: 43 inch
  • - Panel: VA / Direct-LED
  • - Helderheid: 350 cd/m2



Categorie: Displays
Product Code: TH-43LFE8E

De eerste Plus

• Schermformaat: 43 inch

De tweede Plus

• Panel: VA / Direct-LED

De derde Plus

• Helderheid: 350 cd/m2

Dankzij dit slanke ontwerp kan de ruimte in winkels, toonzalen en vergaderruimten optimaal worden benut. Met een diepte van nog geen 62 mm kan het display onopvallend aan de wand worden gemonteerd en in combinatie met de smalle rand kunnen kijkers zich goed concentreren op de getoonde beelden.


Eenvoudige bediening van digitale borden zonder mediaspeler

De LFE8-serie beschikt over een usb-speler. De bediening van digitale borden is mogelijk door eenvoudigweg de gewenste inhoud via usb in te voeren; er is dus geen mediaspeler nodig. Er kunnen zowel bewegende als stilstaande beelden worden getoond, voor een grote verscheidenheid aan informatie.


De juiste vlakke display die past bij uw situatie

De LFE8-serie kan staand, liggend of in een configuratie met meerdere schermen worden gemonteerd. De displays worden vaak staand gebruikt voor menuborden en stadsgidsen. Informatie is duidelijk zichtbaar, zelfs op grotere hoogte in winkels. Dit biedt veel flexibiliteit bij het installeren. Dankzij de ingebouwde 10 W + 10 W luidsprekers hoeven er geen externe luidsprekers te worden toegepast bij het weergeven van beelden met een geluidsspoor of bij videoconferenties.

Schrijf een review

Voor het plaatsen van een review moet u zijn ingelogd.

Dit kan ook interessant zijn


Bekijk alle Displays