TH-50BF1E

TH-50BF1E

0 reviews
Beschikbaar: Geleverd binnen 6 werkdagen

€ 2658,00 excl. BTW
€ 3216,18 incl. BTW

Interactieve flatpanel met touchscreen en led-backlight. Voorzien van alle benodigde professionele functies voor efficiënt samenwerken en leren, inclusief draadloze ondersteuning voor vrijwel alle apparaten.

  • - Schermformaat: 50 inch
  • - Panel: VA / E-LED
  • - Helderheid: 350 cd/m2



Categorie: Displays
Product Code: TH-50BF1E

De eerste Plus

• Schermformaat: 50 inch

De tweede Plus

• Panel: VA / E-LED

De derde Plus

• Helderheid: 350 cd/m2

Aansluiten. Maken. Delen. Een kant-en-klare display die het beste uit mensen haalt.

Gebruik het toolpalet om uit de vrije hand op uw document te schrijven en tekenen. Sla het op in het geheugen of verzend het rechtstreeks vanaf de display via e-mail. Inclusief styluspennen en gum waarmee u net zoals op een whiteboard veel tekst kunt schrijven.


Menubalk op het scherm waarmee u de controle behoudt

Raak uw publiek – en uw geduld – niet kwijt terwijl u in eindeloze menu's zoekt naar inhoud of functies. Met de BF1-serie hebt u alles bij de hand in een onopvallend menu onderaan op het scherm, waarmee u rechtstreeks toegang hebt tot brongegevens, whiteboardtools en andere functies die u vaak gebruikt. Zelfs onder druk blijft u professioneel.


Gebruikersvriendelijke menubalk

Veelgebruikte functies zoals invoerselectie, penfunctie, vergroten en volumeregeling vindt u in de menubalk. Geef gedetailleerde informatie weer of verberg die juist voor ongestoorde weergave op een volledig scherm.


Snel uiteenlopende apparaten aansluiten en schakelen tussen bronnen

U kunt maximaal vier veelgebruikte ingangsbronnen op naam toewijzen in de menubalk en zo eenvoudig schakelen. Dankzij de soepele bediening zonder afstandsbediening kunt u zich richten op het maken van een creatieve presentatie.


USB-inhoud meteen weergeven

Het weergeven van Full HD-video, stilstaande beelden en digitale documenten vanaf USB-opslagapparaten kan niet eenvoudiger. Sluit een USB-stick aan op de USB-poort en begin uw presentatie. U hebt geen pc nodig. Via de Memory Viewer-app kunt u afbeeldingen (JPEG, BMP) en video (WMV, AVI, MOV, MP4, MPG) selecteren uit handige miniatuurvoorbeelden.

Schrijf een review

Voor het plaatsen van een review moet u zijn ingelogd.

Dit kan ook interessant zijn


Bekijk alle Displays