TH-47LFX60W

TH-47LFX60W

0 reviews
Beschikbaar: Geleverd binnen 6 werkdagen

€ 9987,00 excl. BTW
€ 12084,27 incl. BTW

Robuust led-scherm. Scherpe, duidelijke informatie met een hoge helderheid. Ideaal voor buitenlocaties die onderhevig zijn aan regen, stof en sterk zonlicht.

  • - Schermformaat: 47 inch
  • - Panel: IPS / D-LED
  • - Helderheid: 2.000 cd/㎡



Categorie: Displays
Product Code: TH-47LFX60W

De eerste Plus

• Schermformaat: 47 inch

De tweede Plus

• Panel: IPS / D-LED

De derde Plus

• Helderheid: 2.000 cd/㎡

Model met 2000-cd/m2 met een hoge helderheid, een IPS-scherm met een brede kijkhoek en led-achtergrondverlichting. Beelden zijn duidelijk, zelfs op fel verlichte plaatsen. De zichtbaarheid blijft ook in direct zonlicht uitstekend dankzij de helderheid van 2000 cd/m2. De LFX60 is daardoor ideaal voor installatie bij drive-infaciliteiten. Omdat de helderheid niet wordt beïnvloed door extern licht, blijft informatie zoals menu's en prijzen duidelijk en goed leesbaar.


Het IPS-scherm kan vanuit elke positie worden gelezen.
Op het IPS-scherm worden duidelijke beelden weergegeven, en de kleuren blijven onveranderd, of het beeld nu van bovenaf, van onderaf, van links of van rechts wordt bekeken. Hiermee kunnen veel mensen in een grote ruimte, zoals een openbare voorziening, van exacte informatie worden voorzien.


Luchtkoelsysteem is zeer goed bestand tegen stof, water en direct zonlicht.
Gedwongen luchtkoelsysteem voorkomt uitval en condensatie door dauw.

Buitenlucht wordt in de behuizing geleid en vormt een luchtstroom tussen het voorste glas en het lcd-scherm. Hierdoor worden interne temperatuurstijgingen onderdrukt en wordt uitval voorkomen als het scherm buitenshuis wordt geïnstalleerd. Het systeem vormt ook een maatregel tegen condensatie.


Zeer duurzaam scherm is bestand tegen temperatuurschommelingen
Met een bedrijfstemperatuurbereik van -20 °C*1 tot 50 °C blijven de prestaties ook in koude en warme klimaten ongewijzigd.
*1: Bij gebruik in Outdoor-modus.
Robuuste werking, zelfs onder ongunstige omstandigheden


Aluminium behuizing en gehard glas
De aluminium behuizing is zeer goed bestand tegen corrosie. Daarnaast zorgt het geharde glas voor robuuste stevigheid tegen stoten. Stof- en waterbestendig — Ideaal voor installatie buitenshuis


Het stof- en waterbestendige equivalent voor IP55
Stof- en waterbestendig op IP-niveau voor robuuste duurzaamheid in barre omstandigheden.

Wat is IP? Dit geeft de mate van stof- en waterbestendigheid aan. IP is een afkorting van de internationale standaard Ingress Protection. Gedefinieerd in de internationale norm IEC60529.

DIGITAL LINK
Transmissie van video, audio en besturingssignalen over maximaal 100 m met één LAN-kabel.


Er is slechts één LAN-kabel nodig voor het verzenden van ongecomprimeerde HD-video, audio en besturingssignalen over een afstand van maximaal 100 m. Hierdoor kunnen de pc en andere apparaten die zijn aangesloten op het buitenshuis geplaatste scherm binnen worden geplaatst, zodat ze beschermd zijn tegen regen en stof. Omdat er slechts één kabel hoeft te worden aangesloten tussen de pc en het scherm, kan de bekabeling snel en eenvoudig worden uitgevoerd.

Omdat er ook gelijktijdig een besturingssignaal kan worden verzonden, kan het systeem eenvoudig worden uitgebreid door het te combineren met een optionele ET-YFB100G Digital Interface Box.

Schrijf een review

Voor het plaatsen van een review moet u zijn ingelogd.

Dit kan ook interessant zijn


Bekijk alle Displays