TH-55VF1HW

TH-55VF1HW

0 reviews
Beschikbaar: Geleverd binnen 6 werkdagen

€ 4001,00 excl. BTW
€ 4841,21 incl. BTW

Videowanddisplay met ultradunne rand van 1,8 mm,
De Ultradunne Videowall Display

  • - Schermformaat: 55 inch
  • - Panel: IPS / Direct LED
  • - Helderheid: 700 cd/m2



Categorie: Displays
Product Code: TH-55VF1HW

De eerste Plus

• Schermformaat: 55 inch

De tweede Plus

• Panel: IPS / Direct LED

De derde Plus

• Helderheid: 700 cd/m2

• Frameloze D-LED-BACKLIGHT van 55 inch, 700 cd/m2, 1,8 mm van rand tot rand
• Een supersmal frame voor optimale toepassingen met meerdere schermen
• Ideaal voor heldere locaties dankzij de brede kleurkijkhoek van 700 cd/m2
• Robuuste failover- en failbackfunctie met vereenvoudigde workflowoplossing


Smalle rand voor naadloze videowanden
Dankzij de smalle frames van de lcd-videowanden van Panasonic is de afstand van rand tot rand nog maar een bijna onzichtbare 1,8 mm*. Zelfs van dichtbij zijn de schermranden nauwelijks te onderscheiden, zodat spectaculaire grote beelden ontstaan.


IPS-paneel voor betere weergave buiten de zichtas
Dankzij IPS-paneeltechnologie (In-Plane Switching) met hoge resolutie blijven de beelden op het scherm ook goed zichtbaar als er vanuit een schuine hoek naar wordt gekeken. Dat is essentieel voor signaleringstoepassingen en voor controlekamers, waar de zichtbaarheid altijd goed moet zijn.
AG-oppervlaktebehandeling (Anti-Glare)

De AG-laag op de displays van de lcd-videowanden verstrooit natuurlijk licht en kunstlicht, zodat de zichtbaarheid beter wordt. De AG-behandeling verbetert vooral ook de duidelijkheid van het scherm in beveiligingsruimtes en openbare voorzieningen.


Vermijd uitval en optimaliseer efficiëntie
Optionele ET-SWA100-seri* Met Early Warning-software worden alle weergaveapparaten via het netwerk bewaakt. Beheerders kunnen de status van apparaten in real-time bewaken en de gebruikshistorie bekijken, en krijgen meldingen als er afwijkende situaties worden gedetecteerd. De bewaking van servers waarop deze software is geïnstalleerd, kan via een browser worden bekeken op een tablet of notebook-pc. Met deze software blijft niet alleen de uitval tot een minimum beperkt, maar zijn er ook minder overbodige bezoeken aan externe displaylocaties. Zo worden servicetijd en -kosten bespaard.


DIGITAL LINK voor eenvoudigere installaties tegen lagere kosten
De DIGITAL LINK-verbinding op VH1H-displays, die is gebaseerd op de HDBaseT™-technologie, ondersteunt de overdracht van audio-, video- en besturingssignalen over lange afstanden en kan ook worden gebruikt om meerdere displays via één kabel serieel aan te sluiten. Hierdoor zijn geen videosplitters en andere routingapparaten meer nodig.

Schrijf een review

Voor het plaatsen van een review moet u zijn ingelogd.

Dit kan ook interessant zijn


Bekijk alle Displays