GP-VD151

GP-VD151

0 reviews
Beschikbaar: Geleverd binnen 6 werkdagen

€ 2189,00 excl. BTW
€ 2648,69 incl. BTW

Deze camera is een Full HD-camera waarin een pan-tiltkop is geïntegreerd en die is uitgerust met een 1/2.8 Full HD CMOS-sensor en een digitale signaalprocessor (DSP).

  • - Full HD-camera
  • - 12x optische zoom, 10x digitale zoom
  • - panbereik van ca. 100 graden en een kantelbereik van ca. 30 graden



Categorie: Videoconferentie
Product Code: GP-VD151

De eerste Plus

• Full HD-camera

De tweede Plus

• 12x optische zoom, 10x digitale zoom

De derde Plus

• panbereik van ca. 100 graden en een kantelbereik van ca. 30 graden

Deze camera is een Full HD-camera waarin een pan-tiltkop is geïntegreerd en die is uitgerust met een 1/2.8 Full HD CMOS-sensor en een digitale signaalprocessor (DSP). De DRS-functie (Dynamic Range Stretch) die compenseert voor overbelichting en verlies van donkere details en de nieuwe Hybrid DNR-functie (hybride digitale ruisonderdrukking) waarmee zelfs op donkere locaties en bij donkere opnames beeldvertraging wordt geminimaliseerd, zorgen voor duidelijke en heldere beelden in een groot aantal verschillende toepassingen.

Naast de lens met 12x optische zoom is de camera uitgerust met 10x digitale zoom voor opnames van hoge kwaliteit die overlopen van sfeer. De camera kan met 90 graden per seconde draaien. Brede rotatiehoeken met een panbereik van ca. 100 graden en een kantelbereik van ca. 30 graden. De camera werkt met een ruisniveau van NC35 (normale snelheid) of NC40 (presetmodus)

De camera kan op afstand worden bediend met een draadloze afstandsbediening (AW-RM50G), die verkrijgbaar is als optionele accessoire. De camera kan niet rechtstreeks worden bediend met de draadloze afstandsbediening van de HD-eenheid voor videoconferenties.

Schrijf een review

Voor het plaatsen van een review moet u zijn ingelogd.

Dit kan ook interessant zijn


Bekijk alle Videoconferentie