KV-S1057C-U

KV-S1057C-U

0 reviews
Beschikbaar: Geleverd binnen 6 werkdagen

€ 451,00 excl. BTW
€ 545,71 incl. BTW

Zoekt u hoge prestaties in een compacte afmeting? Wilt u uw efficiëntie verhogen zonder hogere kosten? De nieuwe KV-S1057-scanner levert een hogere scansnelheid en grotere papierinvoercapaciteit en scant meerdere formaten en materialen, werkt eenvoudig met één druk op de knop en is geschikt voor allerlei soorten documenten waaronder paspoorten.

  • - Snel dubbelzijdig scannen tot 65 ppm
  • - Meerdere formaten en meerdere documenten in één keer scannen
  • - Streepjescodeherkenning



Categorie: Scanners
Product Code: KV-S1057C-U

De eerste Plus

• Snel dubbelzijdig scannen tot 65 ppm

De tweede Plus

• Meerdere formaten en meerdere documenten in één keer scannen

De derde Plus

• Streepjescodeherkenning

• Snel dubbelzijdig scannen tot 65 ppm
• Betrouwbaar papierdoorvoermechanisme
• Meerdere formaten en meerdere documenten in één keer scannen
• Bediening met één druk op de knop
• Intelligente detectie van dubbele invoer
• Streepjescodeherkenning
• Hulpprogramma voor onderhoud op afstand
• Automatisch voorbeeld/automatisch opnieuw scannen


Zoekt u hoge prestaties in een compacte afmeting? Wilt u uw efficiëntie verhogen zonder hogere kosten? De nieuwe KV-S1057-scanner levert een hogere scansnelheid en grotere papierinvoercapaciteit en scant meerdere formaten en materialen, werkt eenvoudig met één druk op de knop en is geschikt voor allerlei soorten documenten waaronder paspoorten. En dat alles in een handig en makkelijk te plaatsen formaat.

U kunt al uw binaire of kleurendocumenten met een resolutie van 200 of 300 dpi met dezelfde snelheid scannen, waardoor uw onderneming veel productiever wordt.


Capaciteit van 100 vellen
De scanner heeft de grootste ADF-capaciteit in zijn klasse, zodat u grote hoeveelheden in één keer kunt scannen en minder vaak nieuwe documenten hoeft te plaatsen. En dankzij het 'first gate'-mechanisme bespaart u waardevolle tijd bij grotere aantallen documenten.


Meerdere documenttypen mogelijk
Van papier tot gemengd materiaal en kaarten: u kunt allerlei documenten, variërend van facturen en medische geschriften tot ID-kaarten en paspoorten tegelijk plaatsen en snel scannen.


Bediening met één druk op de knop
U kunt maximaal 100 scaninstellingen programmeren en met één druk op de knop selecteren.


Intelligente detectie van dubbele invoer
De posities en lengtes van aangehechte papierstroken, zoals labels en foto's, kunnen in het geheugen worden opgeslagen zodat de detectie van dubbele invoer automatisch wordt uitgeschakeld voor documenten van hetzelfde formaat.


Centraal en efficiënt scannerbeheer binnen eenzelfde netwerk
Dankzij de Panasonic-software voor centraal sitebeheer is de KV-S1057-scanner nog eenvoudiger te beheren en nog efficiënter in het gebruik. De software zorgt voor effectieve besturing binnen het volledige netwerk, overziet de status van alle scanners, stelt vast waar onderhoud nodig is, meldt fouten via e-mail aan de gebruikers en werkt de software en instellingen van alle scanners in één keer bij.


Automatisch voorbeeld
Via een geïntegreerde automatische voorbeeldfunctie wordt het gescande materiaal automatisch aangepast, aan de hand van negen mogelijke 'kandidaten'. De gebruiker kan vervolgens met één klik het meest geschikte beeld selecteren en dat eventueel verder aanpassen. Er wordt dus geen tijd meer verspild met steeds opnieuw uitproberen, en er worden snel en gemakkelijk zeer goed leesbare documenten geproduceerd.


Automatisch opnieuw scannen
Eenvoudig opnieuw scannen van verschillende documenten
Met de functie voor automatisch opnieuw scannen kan de gebruiker het beeld op een pc-scherm aanpassen zonder het oorspronkelijke document opnieuw te hoeven scannen. Dat bespaart alweer tijd en moeite.


Barcode Index
De KV-S1057-scanner kan ook worden uitgevoerd met 'Barcode Index'-software – een functie voor streepjescodeherkenning waarmee streepjescodes op documenten en formulieren worden herkend, waarna de documenten op de juiste manier worden gesorteerd. Alle gescande items worden zo nauwkeurig, snel en eenvoudig gesorteerd.

Schrijf een review

Voor het plaatsen van een review moet u zijn ingelogd.

Dit kan ook interessant zijn


Bekijk alle Scanners