WV-SFV130

WV-SFV130

0 reviews
Beschikbaar: Geleverd binnen 6 werkdagen

€ 584,00 excl. BTW
€ 706,64 incl. BTW

Uiterst dynamische vandalismebestendige Full HD dome-netwerkcamera

  • - Compact formaat en groothoekbeeld voor slimme bewaking
  • - Geschikt voor barre buitenomgevingen
  • - IP-netwerkvriendelijk en intelligentCategorie: Camerabewaking
Product Code: WV-SFV130

De eerste Plus

• Compact formaat en groothoekbeeld voor slimme bewaking

De tweede Plus

• Geschikt voor barre buitenomgevingen

De derde Plus

• IP-netwerkvriendelijk en intelligent

Compact formaat en groothoekbeeld voor slimme bewaking
De WV-SFV130(M) is een uiterst dynamische Full HD dome-netwerkcamera in een vandalismebestendige camerabehuizing voor buiten, met een superieure duurzaamheid en een ingebouwde microfoon voor audiomonitoring. Door het compacte formaat kan de camera in elke omgeving onopvallend worden geïnstalleerd. De groothoekbeeldregistratie met een horizontaal beeld van maximaal 108 graden betekent dat een groter oppervlak kan worden gedekt met minder geïnstalleerde camera's dan bij conventionele camera's. De intelligente i-VMD-functie maakt actieve en zeer gedetailleerde alarmdetectie mogelijk en vereist minder bandbreedte en opslagruimte.

De WV-SFV130 is zeer geschikt voor alle brede oppervlakken, zoals detailhandel, musea en alle zakelijke omgevingen waar dagelijks verkopen plaatsvinden. Het gelijkwaardige M-model WV-SFV130M is meer gericht op installatie aan boord van treinen, bussen enz.


Geschikt voor barre buitenomgevingen

De WV-SFV130M voldoet aan EN50155-T3 en is daardoor bestand tegen flinke schokken en trillingen. De WV-SFV130M is uitgerust met een M12-connector die bestand is tegen alle vormen van voertuigtrillingen en is dankzij de conformiteit aan ECE-R10 zelfs compatibel met spoorwegtoepassingen.

Beide modellen hebben een schokbestendigheid van IK10. Als de camera blootstaat aan mechanische schokken, wordt het optische systeem met een schokbestendige behuizing van gegoten aluminium beschermd tegen de schok.

Met een polycarbonaat cameradome en een behuizing van gegoten aluminium zijn de camera's, die beide weerbestendig zijn volgens IP66, geschikt voor plaatsing buitenshuis. Dankzij de koelventilator en het verwarmingselement werken de camera's bij temperaturen tussen -40 en +60 °C.

De WV-SFV130-camera is voorzien van een waterbestendige RJ45-connector en kan daardoor zonder waterbestendige tape worden aangesloten op een LAN-kabel.


Duidelijke beelden bij uiteenlopende lichtomstandigheden

Zelfs losse beelden kunnen complexe lichtomstandigheden omvatten, zoals hoge helderheid, fel licht, duisternis of tegenlicht. Dankzij geavanceerde beeldverwerkingstechnologieën maakt deze camera duidelijke en eenvoudige identificatie mogelijk bij uiteenlopende lichtomstandigheden, door
• Face Super Dynamic
• Uiterst gevoelige MOS met 3D-multiprocess ruisonderdrukking (MNR)
• Frequentie-gedeeld filter (FDF)
• Mist- en zandstormcompensatie
• High Light Compensation (HLC)
• en nog veel meer

Schrijf een review

Voor het plaatsen van een review moet u zijn ingelogd.

Dit kan ook interessant zijn


Bekijk alle Camerabewaking